Gündem

Yaklaşık 2 milyon dolar toplandı. SMA hastası 4 yaşındaki Yaren, Dubai'ye gidiyor

Tekirdağ'da SMA hastası Yaren Belli için 1 milyon 844 bin dolar kampanyayla toplandı. Bu zamana kadar 7 ay yoğun bakımda kalan, Yaren, gen tedavisi için 10 gün sonra Dubai'ye gidecek.

Yaklaşık 2 milyon dolar toplandı. SMA hastası 4 yaşındaki Yaren, Dubai'ye gidiyor
27-05-2023 12:39

Tekirdağ'da yaşayan oto tamircisi Gökhan Belli (27) ile ev kadını Fatma Belli'nin (24) kızları Yaren'e, henüz 5 aylıkken geçirdiği rahatsızlık sonucu götürüldüğü hastanede SMA Tip 1 teşhisi konuldu. İlk teşhis konulduğunda hastanede 7 ay yoğun bakımda kalan ve 4 cihaza bağlı olarak yaşayan Yaren için ailesi, valilik izni ile yardım kampanyası başlattı. Kampanyada Yaren'in, Dubai'de gen tedavisi görmesi için gereken 1 milyon 844 bin dolar önceki gün tamamlandı. Minik Yaren, gen tedavisi görmek için 10 gün sonra Dubai'ye götürülecek.

Kızının tedavisi için gerekli yardımın toplandığını belirten Fatma Belli çok mutlu olduklarını söyledi. Destekte bulunan herkese teşekkür eden anne Belli, "Çok zorlu bir süreçti, çok yıpratıcı bir süreçti. En başta da Yaren için çok zorlu bir süreçti. Yaren'in 4 defa kalbi durdu, o çok güzel mücadele etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER