Yaşam

Sultangazi'de pes dedirten anlar kamerada! Parktaki ağacı yerinden böyle söktü

Sultangazi'de, parktaki ağacı henüz bilinmeyen bir nedenle yerinden söken şahıs, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Sultangazi'de pes dedirten anlar kamerada! Parktaki ağacı yerinden böyle söktü
09-12-2023 13:09

Olay, 7 Aralık tarihinde gece saatlerinde Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği henüz bilinmeyen kapüşonlu şahıs, park içinde bulunan bir ağacı sağa sola sallayarak yerinden söktü. Ağacı söken şahsın o anlarını başka bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde, kapüşonlu mont giyinen kişinin parkta bulunan ağacı sağa sola sallayarak yerinden söktüğü, bu esnada ayağının kayarak düştüğü görülüyor.

Etiketler sultangazi ağaç park İzmir'de belediye otobüsünde dehşet anları kamerada! Tartıştığı adamı böyle bıçakladı Belediye otobüsünde dehşet anları kamerada! Tunceli'de nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçileri şehir merkezine indi. O anlar kameraya böyle yansıdı Tunceli'de dağ keçileri şehir merkezine indi Maltepe'de dehşet anları anbean kamerada: Sobaya tiner döktü, saniyeler sonra dehşeti yaşadı... Sobaya tiner dökünce dehşeti yaşadı! İşte o anlar Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı 11 katlı 3 bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı. O anlar kameraya böyle yansıdı Ağır hasarlı binalar dinamitle yıkılıyor İş makinesinin tek dokunuşuyla yerle bir oldu! Hatay'da ağır hasarlı bina böyle çöktü Hatay'da ağır hasarlı bina böyle çöktü Şarap fabrikasına giren hırsız, 600 bin dolarlık zarara neden oldu! 5 bin galonluk el yapımı beyaz şarap yere böyle döküldü 5 bin galonluk şarabı döken hırsız kamerada
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER