Ekonomi

Sabancı kadınlarından Cumhuriyetin 100. yılı konserinde tarihi kare

Cumhuriyetin 100.Yıl konserinde tarihi kare ortaya çıktı. Sabancı Holding Sabancı Kurulu Başkanı ve Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, Suzan Sabancı Dinçer, Serra Sabancı ve Melisa Sabancı Tapan ın aynı fotoğraf karesinde ilk kez bir araya geldi.

Sabancı kadınlarından Cumhuriyetin 100. yılı konserinde tarihi kare
10-09-2023 12:38

Sabancı Holding Yönetim Kurulu'ndaki ailenin üçüncü ve dördüncü neslini temsil eden dört kadın ilk kez aynı karede buluştu.

Sabancı Topluluğu, Cumhuriyet’in 100. yılını, Şef Cem Mansur yönetimindeki Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası’nın (TUGFO) İstanbul’da verdiği Cumhuriyetin 100. Yılı Konseri ile kutladı.

Konsere damgasını ise Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, Suzan Sabancı Dinçer, Serra Sabancı ve Melisa Sabancı Tapan'ın aynı fotoğraf karesinde yer aldığı fotoğraf vurdu.

Sabancı Holding'in kadın yöneticileri, aynı zamanda kuzenlerin ve bir de yeğenin yer aldığı fotoğraf bir anlamda tarihi bir zesika olarak kayda geçti.

Sabancı ailesinin üçüncü nesli (Güler Sabancı, Suzan Sabancı Dinçer, Serra Sabancı) ve yeğenleri dördüncü nesil (Melisa Sabancı Tapan) ilk kez birlikte fotoğraf karesinde yer almış oldu.

Sabancı Holding'in İnstagram hesabında yer alan fotoğrafın altında şu ifadeler yer aldı:

Sabancı Topluluğu olarak, Cumhuriyet’in 100. yılını, Şef Cem Mansur yönetimindeki Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası’nın verdiği Cumhuriyet’in 100. Yılı Konseri ile kutladık. Sabancı Vakfı'nın kuruluşundan itibaren ana destekçisi olduğu ve yaşları 16-22 arasında değişen 73 genç sanatçıdan oluşan Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası’nın Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği konsere, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ile, Suzan Sabancı Dinçer, Serra Sabancı, Melisa Sabancı Tapan başta olmak üzere Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyeleri, Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, Sabancı Topluluğu yöneticileri ve çalışanları katıldı.

Böylece, 2021 yılından bu yana gönüllülerimizin katılımıyla en başarılı sosyal sorumluluk projesi seçilen Sabancı Cumhuriyet Seferberliği’ni de başlatmış olduk.

patronlardunyasi.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER