Yaşam

Korku dolu anlar saniye saniye kamerada: Dağcılar ölümden kıl payı kurtuldu

Dağcıların eğitim tırmanışı sırasında dağcıların kar balkonuna basması sonucu yaşanan korku dolu anlar kameraya anbean böyle yansıdı.

Korku dolu anlar saniye saniye kamerada: Dağcılar ölümden kıl payı kurtuldu
02-02-2024 10:08

Nerede kaydedildiği bilinmeyen görüntülerde bir dağcılık kulübünün üyeleri, başarılı tırmanışının ardından zirveye doğru ilerlerken korku dolu anlarla karşı karşıya kaldılar. Dağcılar, kar balkonu üzerinde yürüdükleri esnada meydana gelen olay yürekleri izleyenlerin yüreğini ağza getirdi. Adım attıkları anda kar balkonu dağdan koparak uçurumdan aşağı düştü. Üç dağcının kendini son anda kurtardığı olayda yaralanan olmazken o anlar kameraya yansıdı. Dünyanın en zor sporlarından biri olan dağcılığın tehlikeli süreci, bir kez daha gözler önüne serildi.

Etiketler tırmanış dağcı viral Görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor! Dünyanın en büyük kartal türü olan Harpia Kartalı, uzun boyu ve güçlü pençeleriyle herkesi şaşırtıyor Görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor! Donmuş gölette mahsur kalan köpekler kurtarıldı: O anlar polis vücut kamerasına böyle yansıdı Donmuş gölette mahsur kalan köpekler kurtarıldı İlk defa limonun tadına bakan köpek viral oldu! İzleyenleri gülümseten anlar kameraya böyle yansıdı İlk defa limonun tadına bakan köpek viral oldu! Kağıthane’de 'yanlış adam' kavgası kamerada: Husumetlisi oldukları kişiyi karıştırdılar, yere serildiler Kağıthane’de 'yanlış adam' kavgası kamerada KKTC'de dev hortum paniği! İskele kenti açıklarında oluşan dev hortum böyle görüntülendi KKTC'de dev hortum paniği! İşte o görüntüler... Görüntüler ortaya çıktı! Bayrampaşa 15 Temmuz Demokrasi Otogarında iki otobüs böyle çarpışmış Görüntüler ortaya çıktı! Otobüsler böyle çarpışmış
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER