ANTALYA

Kepez’de milli maç heyecanı

Kepez’de milli maç heyecanıA Milli Futbol Takımının EURO 2024 kapsamında Portekiz ile oynadığı maç, Kepez Belediyesi tarafından Dokuma Park'a kurulan dev ekranda binlerce Antalyalı tarafından izlendi.Kepez Belediyesi’nin Dokuma Park?...

Kepez’de milli maç heyecanı
23-06-2024 11:37

Kepez’de milli maç heyecanı

A Milli Futbol Takımının EURO 2024 kapsamında Portekiz ile oynadığı maç, Kepez Belediyesi tarafından Dokuma Park'a kurulan dev ekranda binlerce Antalyalı tarafından izlendi.

Kepez Belediyesi’nin Dokuma Park’a kurduğu dev ekran ile Antalyalılar,  milli maç heyecanını bir arada yaşadı. Maç öncesi erken saatlerde Dokuma Park’a akın eden Antalyalılar, ellerinde Türk bayrakları ile milli takımı desteklemek için hazır bulundular. Her yaştan sporseverin katıldığı etkinlikte, coşku ve heyecan doruk noktasına ulaştı. Kepez Belediyesi, vatandaşların rahatça maçı izleyebilmeleri için tüm gerekli hazırlıkları yaparak, dev ekran kurulumundan oturma düzenine kadar her detayı titizlikle planladı. Kepez Belediyesi Başkan Yardımcıları Durmuş Değer ve Evrim Yalçın’da milli maçı Dokuma Park’a kurulan dev ekrandan izledi. Maçın başlamasıyla birlikte Dokuma Park’ta adeta nefesler tutuldu. Maç boyunca Antalyalılar ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak ve tezahüratlar yaparak milli takıma destek verdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER