Dünya

Görüntüler paylaşıldı: Ukrayna, Kırım açıklarında Rus çıkarma gemisini böyle batırdı

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Kırım açıklarında Rusya Donanması’na ait ‘Sezar Kunikov’ adlı çıkarma gemisinin batırıldığını duyurdu ve görüntüleri yayınladı.

Görüntüler paylaşıldı: Ukrayna, Kırım açıklarında Rus çıkarma gemisini böyle batırdı
14-02-2024 13:08

Ukrayna Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Bir Rus gemisi daha denizaltıya dönüştürüldü. Ukrayna Silahlı Kuvvetleri, Ukrayna Savunma İstihbaratı birimleriyle birlikte Sezar Kunikov adlı büyük çıkarma gemisini imha etti. Saldırı sırasında gemi Ukrayna karasularında, Alupka yakınlarında bulunuyordu” denildi.

Etiketler ukrayna rusya gemi savaş Feci uçak kazasının görüntüleri ortaya çıktı! Florida’da otoyola inen uçağın duvara çarparak alev aldığı anlar kamerada Feci uçak kazasının görüntüleri ortaya çıktı! Irak'ta lunaparkta dehşet! Dönen salıncak yere böyle çakıldı. Çok sayıda yaralı var Irak'ta lunaparkta dehşet! İşte o görüntüler... Protestolara Polonyalı çiftçiler de katıldı: Polonya'da çiftçiler AB tarım politikası için sokaklara çıktılar Protestolara Polonyalı çiftçiler de katıldı! Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: İzlanda'da iş makineleri lavları böyle durdurmaya çalıştı İş makineleri lavları böyle durdurmaya çalıştı ABD'de otoyola inmeye çalışan özel jet alev topuna döndü! O anlar yoldan geçen sürücüler tarafından böyle kaydedildi Otoyola inmeye çalışan özel jet alev topuna döndü! Lübnan'da dron saldırısı! Hizbullah komutanının öldüğü iddia edildi Lübnan'da dron saldırısı! İşte o görüntüler...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER