KORKUTELİ

Engelli kıza taciz iddiası önemini koruyor

Daha önce Gazete Akdeniz Sahibi Hilmi Şahin tarafından gündeme getirilen vahim olay sıcaklığını koruyor. Korkuteli’ne bağlı Manay Mahallesi’nde zihinsel engelli bir kız çocuğunun birçok kişi tarafından istismar edildiği iddia edildi. Taciz edildiği iddia edilen genç kızın amcası Ramazan Arslan Korkuteli Manşet Yazı İşleri Müdürü Murat Kökçü’yü ziyaret ederek zehir zemberek iddialarda bulundu. Amca, yeğenine aynı Mahalleden 25'e yakın vatandaşın tac

Engelli kıza taciz iddiası önemini koruyor
11-06-2024 12:04
12-06-2024 17:36
ANTALYA

Korkuteli’ne bağlı Manay Mahallesi’nde zihinsel engelli bir kız çocuğunun birçok kişi tarafından istismar edildiği iddia edildi. Taciz edildiği iddia edilen genç kızın amcası Ramazan Arslan Korkuteli Manşet Yazı İşleri Müdürü Murat Kökçü’yü ziyaret ederek zehir zemberek iddialarda bulundu. Amca, yeğenine aynı Mahalleden 25'e yakın vatandaşın taciz ettiğini iddia ederek olayda adı geçen kişilerin cezalandırılması gerektiğini ifade etti. Jandarma tarafından titizlikle yürütülen olayda bir kişinin ceza evinde olduğu öğrenildi.

https://www.korkutelimanset.com

İDDİALAR VAHİM

Korkuteli, zihinsel engelli Ü.A’ya yapıldığı iddia edilen toplu istismar olayı ile çalkalanıyor. Korkuteli'nin Manay Mahallesinde zihinsel engelli bir kız çocuğuna 25'e yakın vatandaşın istismar olayına kolluk kuvvetleri tahkikat başlattı. Yaklaşık beş yıldır devam ettiği iddia edilen bu istismar olayının bir vatandaşın CİMER üzerinden yaptığı şikayet ile geçtiğimiz aylarda ortaya çıktığı öğrenildi. Kolluk kuvvetleri tarafından yapılan inceleme sonucunda olaya karışan ve zihinsel engelli kız çocuğundan uygunsuz fotoğraflarını isteyen M.T.’nin tutuklanarak ceza evine gönderildiği iddia edildi.

“CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK”

Amca, bu istismar olayında tutuklu bulunan M.T. dışında olayda aynı mahalleden yaklaşık 25 kişinin daha isminin geçtiğini iddia ederek suçluların bir an önce yargı önünde hesap vermeleri gerektiğini ifade etti. 13 yaşından bu yana yaklaşık dört yıldır tacize uğradığı iddia eden yeğeninin ve yeğeninin anne, babasının engelli olduklarını bu yüzden olayın gün yüzüne çıkartılmasında kendi çabalarının olduğunu söyledi. Olayı gün yüzüne çıkarttıkları için sürekli tehdit aldıklarını iddia eden Amca Arslan, Can güvenliğimiz yok diyerek yaşadıklarını gazetemize anlatarak sorumluların caydırıcı bir ceza alması için mücadelelerini devam edeceklerini söyledi. Öte yandan bu olayın soruşturma aşamasının Jandarma tarafından titizlikle yürütüldüğü öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER