Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Olağanüstü İslam Zirvesi'nde açıklamalarda bulunuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’da düzenlenecek olan “Olağanüstü İslam Zirvesi”ne katılmak üzere Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a geldi. Erdoğan Riyad'da dünyaya sesleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Olağanüstü İslam Zirvesi'nde açıklamalarda bulunuyor
11-11-2023 15:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Olağanüstü İslam Zirvesi'nde açıklamalarda bulunuyor

Ayrıntılar Gelecek... 

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad, liderler düzeyinde İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Birliği’nin ortaklaşa düzenleyeceği Olağanüstü İslam Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Olağanüstü İslam Zirvesi’ne katılmak üzere Riyad’a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taşıyan uçak TSİ 12.45 sıralarında Riyad’a indi.

Zirvede, İslam aleminin temsilcilerinin, yaşanan gelişmeler karşısında atılacak somut adımlar hakkında fikir teatisinde bulunacak. Zirve oturumuna hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı marjında, katılımcı liderlerle ikili görüşmeler de gerçekleştirecek.

SURİYE DEVLET BAŞKANI ESAD, SUUDİ ARABİSTAN’DA

Suriye Devlet Başkanlığı’ndan dün akşam yapılan açıklamada “Cumhurbaşkanı Beşar Esad, işgal altındaki Filistin topraklarındaki durum ve Gazze Şeridi'nde yaşanan, her gün yüzlerce şehit ve yaralanmaya neden olan ve eşi benzeri görülmemiş bir insani kriz yaratan İsrail saldırganlığının görüşüleceği acil zirveye katılmak üzere bugün Suudi Arabistan Krallığı'na gidiyor” denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Olağanüstü İslam Zirvesi'nde açıklamalarda bulunuyor

 

Etiketler Gündem Erdoğan Suudi Arabistan
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER