KORKUTELİ

7 Kıtadan Türkiye'ye, Türkiye'den 7 kıtaya yaz akınları başladı

MEB DÖGM ve İpek Yolu Vakfı işbirliği ile Türkiye'den 7 Kıtaya Uluslararası Eğitim Etkinlikleri, 2024 Türkiye Yaz Okulu başlıyor. İpek Yolu Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Moğol, organiazsyona destek veren bütün devlet yetkilerine ve devlet iradesine müteşekkir olduğunu ifade etti. Moğol ;Yâ Allah... Yâ Bismillah...Başladık... " ifadelerini kullandı.

7 Kıtadan Türkiye'ye, Türkiye'den 7 kıtaya yaz akınları başladı
01-07-2024 14:32
01-07-2024 18:57
ANTALYA

  · 
MEB DÖGM ve İpek Yolu Vakfı işbirliği ile Türkiye'den 7 Kıtaya Uluslararası Eğitim Etkinlikleri, 2024 Türkiye Yaz Okulu başlıyor... İpek Yolu Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Hasan Moğol sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak rutin hale gelen etkinliğin başladığını duyurdu.

 İpek Yolu Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Moğol, organiazsyona destek veren bütün devlet yetkilerine ve devlet iradesine müteşekkir olduğunu ifade etti.

7 Kıtadan Türkiye'ye, Türkiye'den 7 kıtaya yaz akınları başladı. Geçtiğimiz yıllarda da, Türk Cumhuriyetleri başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinden çok sayıda öğrenciyi ülkemize getiren ve onlara Türk kültürünü tanıtan bu organizasyon, devlet millet işbirliği içinde, MEB ve DÖGM yetkililerinin destek ve gayretleri ile hayat bulmaya devam ediyor.

Prof. Dr. Hasan Moğol sosyal medya hesabindan yaptığı açıklamada;  Yâ Allah...  Yâ Bismillah...  Başladık... " ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Hasan Moğol sosyal medya hesabında" MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile İpek Yolu Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen, "Türkiye'den Yedi Kıtaya Uluslararası Eğitim Etkinlikleri" "2024 Türkiye Yaz Okulu"; Kazakistan Kazak-Türk Uluslararası Akademisi, Kazakistan Yüksek Kazak-Türk Sosyal ve Teknik Koleji, Kazakistan-Türkiye Manas Üniversitesi, İ. Arabaev Kırgız Devlet Üniversitesi, Yusuf Balasagun Kırgız Milli Üniversitesi, Özbekistan Semerkand Devlet Üniversitesi öğrenci ve akademisyenlerinin katılımlarıyla Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Zeytinburnu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde başladı..." açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER