Dünya

15 yıldır onu taciz eden adam bakın kim çıktı. İngiliz kadının sapığı öz amcasıymış

30 yaşındaki İngiliz kadın, kendisini tam 15 yıldır taciz eden bir telefon tacizcisini bulmak için adım atmaya karar verdi. Aradığı kişi hakkında hiç beklemediği bir gerçekle karşılaştı: Tacizci, aslında kendi amcasıydı. Bu şok edici gerçeği öğrenince büyük bir hayal k?

15 yıldır onu taciz eden adam bakın kim çıktı. İngiliz kadının sapığı öz amcasıymış
05-08-2023 23:39

İngiltere'nin Sheffield kentinde yaşayan 30 yaşındaki Kristen Kime, 15 yaşından beri kim olduğunu bilmediği bir sapık tarafından telefonda rahatsız ediliyordu.

Daily Mail'deki habere göre gizli numaradan arayan adam, ergenlik çağındaki genç kıza telefonda sözlü olarak tacizde bulunmakla kalmayıp, Kristen'a onu tanıdığını ima eden sözler söylüyordu.

Cinsel saldırıya uğrayacağı endişesi ile sokağa çıkamaz hale gelen genç kız, gizli telefon sapığının okuldan şaka yapmak isteyen arkadaşları olduğunu düşünerek rahatlamaya çalışıyordu.

Ancak bir gün kuzeninin evindeyken arayan tacizci Kristen'a tam olarak nerede olduğunu ve neler giydiğini söyleyince genç kız dehşete düştü.

15 yıldır onu taciz eden adam bakın kim çıktı. İngiliz kadının sapığı öz amcasıymış

Her an her yerde takip edildiğini düşünen Kristen durumu ailesine açtı, ailesi telefonları açmamasını ve bu konu hakkında endişelenmemesi gerektiğini söyledi.

Devam eden 2 yıl boyunca neredeyse her gece gizli numaradan aranan Kristen, 17 yaşında bir erkek arkadaşı olduğunda tacizlerin bir anda bıçak gibi kesildiğini söyledi.

Kısa bir dedektiflik sonrası telefonuna gizli numaraları gösteren bir uygulama indiren Kristen bulduğu numarayı sosyal medya uygulaması Facebook'a yazdığında hayatının şokunu yaşadı.

Bunun bir hata olduğunu düşünene kadın annesi ve kız kardeşini aradı, onlar da numaranın 49 yaşındaki amcası Steven Turner'a ait olduğunu doğruladı.

Etiketler ingiltere Sheffield Kristen Kime
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER