USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Nebati'nin keyfi yerinde

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yle uzun bir görüşme yaptığını dile getiren Ahmet Hakan, Bakan Nebati nin keyfi yerinde diye yazdı.

Nebati'nin keyfi yerinde
15-01-2023 10:39
Google News

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüşmesinden izlenimlerini yazdı. Hakan, “Nebati’nin keyfi yerinde” dedi.

Ahmet Hakan, yazısında, "Nebati, enflasyonun düşmeye başlamasıyla birlikte karamsarlığı üzerinden tamamen atmış. 'Nasılsınız?' diye sorduğumuzda 'Keyfim yerinde' diye cevap verdi. Gerçekten de gözlerindeki o meşhur ışıltı yeniden belirmişti" ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan, yazısının devamında şunları kaydetti:

"Yakın gelecek için çok umutlu Bakan Nebati.

Dövizde bir dalgalanma beklemiyor. Enflasyonun aşağı doğru gidişinin süreceğini söylüyor. Daha önemlisi toplumun enflasyonun düşeceğine inandığını ve bunun da çok önemli olduğunu vurguluyor. EYT maaşları için 'Biz hazırız' diyor.

Süpermarketlerin fiyat sabitlemesine gitmeleriyle ilgili de önemli mesajları var Nebati’nin. 'Bunu ancak şimdi yapabilirlerdi' diyor. Lokantaların fiyat sabitlemesine gitme tartışmalarını da önemsiyor.

Borsayla ilgili küçük yatırımcılara tavsiyeleri var Nebati’nin. Bu tavsiyeleri dile getirirken CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun spekülasyon yaptığını öne sürerek 'Onun spekülasyonlarından kaçının' diyor."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü