USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
KORKUTELİ

MHP'Lİ İLÇE BAŞKANI YAPILMIŞEV'DEN, YAPILMIŞLARA ELEŞTİRİ

Korkuteli MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, Kendi partilisi ve kendi döneminin Belediye Başkanı Ömer İşlek'in yapmış olduğu Arasta için: “Bir Ucube Gibi İlçenin Ortasında” benzetmesini yaptı.

MHP'Lİ İLÇE BAŞKANI YAPILMIŞEV'DEN, YAPILMIŞLARA ELEŞTİRİ
27-06-2024 10:18
27-06-2024 10:34
ANTALYA
Google News

MHP'Lİ İLÇE BAŞKANI YAPILMIŞEV'DEN, YAPILMIŞLARA ELEŞTİRİ...

Kendi partilisi ve kendi döneminin Belediye Başkanı Ömer İşlek'in yapmış olduğu Arasta için: “Bir Ucube Gibi İlçenin Ortasında” benzetmesini yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek ilçe gündemini değerlendirdi. Başkan Yapılmışev Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi ile; “Bütün ilçenin gündeminde vatandaşın kafasında Arasta var. Bir ucube gibi ilçemizin tam ortasın durmakta. 9 aylık süreçte yapılacağı söyleniyordu, 9 aylık sürede bitmediği gibi 15 aydır hala tamamlanmadı. Sözleşmeye bakıyoruz 66 milyon var. Duyduğumuz kadarıyla bu 66 Milyonun 20 Milyonu peyder pey ödenmiş. 40 Milyonu 15 Şubat 2024’te ödenmiş ne yapıldı bu 40 milyon para?” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

https://www.korkutelimanset.com

“Bir Ucube Gibi İlçenin Ortasında”

MHP Korkuteli İlçe Teşkilat Binasında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Yapılmışev’e; MHP Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Aziz Kolan, Hasan Katı ile ilçe yönetim kurulu üyeleri Halit Yıldırım, Fatih Paf KAÇEP Başkanı Hülya Esen eşlik etti. MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev basın mensuplarına ilçe gündemine dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.  

ÜRETİCİNİN MAĞDURİYETİ GİDERİLMELİ

Başkan Yapılmışev konuşmasına meyve üreticilerine bu yıl hala verilmeyen su sebebiyle ürün rekoltesinin düşmesine ve çiftçinin mağduriyetine bir an önce çözüm bulunması gerektiğine değinerek başladı. Yapılmışev konuşmasında; “ Son zamanlarda gündemde maalesef üreticimizin yaşadığı su sıkıntısına şahit olduk. Çiftçimize sulama birliği su vermediği için ağaçları kurudu birçok çiftçimiz bahçesini sulayamadan ürünlerini topladı bu yüzden üründe rekolte düşüşü yaşandı. Yetkililerin su sorununu acilen çözmesini ve üreticimizi daha fazla mağdur etmemesini bekliyoruz. Ayrıca Kurban Bayramında ilçe genelinde bir çok mahallede su kesintileri yaşandı içme suyu sıkıntısının bir an önce çözülmesi büyük önem taşımaktadır. Diğer bir konu ise elektrik faturalarından daha yüksek gelen su faturaları. Yetkililerin buna da çözüm bulmasını bekliyoruz.” Dedi.

BAZI İŞÇİLERE MOBİNG UYGULANIYOR

Korkuteli Belediyesinde mobing uygulanarak istifaya zorlanan işçiler olduğu iddiasında bulunan Başkan Yapılmışev; “Özellikle bizim referansımızla belediyede işe başlayan işçilerimize mobing uygulanarak istifa etmeye zorlandığını duyduk. Belediyede işe yaramayan işçileri işten çıkartın biz buna karşı değiliz. Duyumlarımıza göre belediyede çalışan 10 kişi istifa etmek zorunda kaldı 25 yeni işçi alındı bunun yöntemi bu mudur? Önceki başkanın A takımı ile çalışırken bizim referansımızla işe giren kişiler istifaya zorlanıyor.” Dedi. 

HAVUZU BIRAKIN ARASTAYA YOĞUNLAŞIN

MHP’li Yapılmışev, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ile Eski Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’in 1071 Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesi ile alakalı yapmış oldukları açıklamaları eleştirerek vatandaşı yüzme havuzu ile ilgili basit konularda değil Arasta’ya yoğunlaşın diyerek Korkuteli gündemini uzun süredir meşgul eden bundan sonrada uzunca süre meşgul edecek Arasta Kentsel Dönüşüm Projesine işaret etti.

15 AYDIR HALA TAMAMLANMADI

Başkan Yapılmışev Arasta ile ilgili; “ Arasta konusuna yoğunlaşın. Bütün ilçenin gündeminde vatandaşın kafasında Arasta var. Bir ucube gibi ilçemizin tam ortasın durmakta. 9 aylık süreçte yapılacağı söyleniyordu, 9 aylık sürede bitmediği gibi 15 aydır hala tamamlanmadı. Malumunuz olduğu gibi MHP Grup sözcümüz Aziz Kolan mecliste bunu sordu. Bununla alakalı belediye yönetimi herhangi bir cevap vermedi. Verdiyse de resmi olarak bizim haberimiz yok. Herkes bunu merak ediyor. Arastadan mülkiyet alan vatandaşlar kendilerine verilen süre içerisinde mülkiyetin teslimiyetinin yapılmadığını iddia ediyorlar. Arasta müteahhidinin şuan cezalı duruma düştüğünü duyduk, sözleşme süresi içerisinde işi teslim edemediği için.

 15 ŞUBATTA ÖDENEN 40 MİLYONA NE OLDU?

Sözleşmeye bakıyoruz 66 milyon var. Duyduğumuz kadarıyla bu 66 Milyonun 20 Milyonu peyder pey ödenmiş. 40 Milyonu 15 Şubat 2024’te ödenmiş ne yapıldı bu 40 milyon para? Nereye harcandı ne yapıldı, Korkuteli için güzel bir para. 15 Şubatta ödenen o 40 Milyon liralık para belediye kasasına mı, şirket kasasına mı girdi bilmiyoruz. O para ödendiyse 40 Milyona ne oldu? Bu işlerle uğraşın vatandaşın gündemini yüzme havuzuymuş şuymuş buymuş gibi konularla meşgul etmeyi bırakın.” Dedi.  

HİÇ ASFALT YAPILMAMIŞ GİBİ YOLLAR KÖTÜ

Başkan Yapılmışev; “Sosyal medya üzerinden gündeme gelmeye çalışan eski başkanımıza sesleniyoruz buradan, bırakın bu işleri. Çok inandırıcıda gelmiyor. Vatandaş çok dikkate almıyor. Belediye yönetimine buradan çağrıda bulunuyorum lütfen hizmete başlayın. Yollar kötü her ne kadar asfalt projesi geçen dönem yapılmış olsa da şuan hiç asfalt yapılmamış gibi yollar kötü. Tozdan geçilmiyor, su problemi var vatandaşın cebinde para yok. Ekonomik sıkıntı var. bu konularla ilgilenin Kanal Korkuteli’yi açtınız yine oraya su doldurdunuz. Halk ekmek açtınız seçim vaadini yerine getirdik diyerekten arife gününde 10 defa anons yapıldı, satışlarımız başlamıştır diye. Yapılan ne halk ekmek fabrikası mı kurdunuz. Antalya’da EKDAĞ’dan gelen 20 bin tane ekmeği büfeden sattınız, market görevi gördünüz bir nevi. Bu bir projemi bu bir seçim vaadimi Korkuteli’ne halk ekmek fabrikası kuruldu da bizim mi haberimiz yok?” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü