USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Metin Akpınar'ın diğer kızı gözyaşları içinde anlattı: Düğünüme bile gelmedi

Metin Akpınar'ın yıllar sonra evlilik dışı ilişkisinden ortaya çıkan ikiz kızlarından Sevgi Katkıcı, babasının yıllardır kendilerine manevi olarak destekte bulunmadığını ve Akpınar olarak anılmak istemediğini söyledi. Katkıcı, gözyaşları içinde pek çok itirafta bulun

Metin Akpınar'ın diğer kızı gözyaşları içinde anlattı: Düğünüme bile gelmedi
23-10-2023 16:09
Google News

Metin Akpınar'ın yıllar sonra evlilik dışı ilişkisinden ortaya çıkan ikiz kızlarından Sevgi Katkıcı, babasının yıllardır kendilerine manevi olarak destekte bulunmadığını ve Akpınar olarak anılmak istemediğini söyledi. Katkıcı, gözyaşları içinde pek çok itirafta bulundu.

Usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen Sevgi Katkıcı ve Duygu Nebioğlu adında ikiz kızlarının ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düştü.

Duygu Nebioğlu'nun babalık davasını kazanması sonrası ortaya çıkan gelişmeler sanatçının hayranlarını şoke ederken, kardeş Sevgi Katkıcı da sessizliğini bozdu. 

"METİN AKPINAR İNKAR ETSE DE..."

Ankara Masası'na konuşan Sevgi Katkıcı, "Annelik, anne karnında başlar. Annemizin bizi terk ettiğini duyunca çok üzülmüştüm. Bir anne, bunu nasıl yapar dedim. İki aylıkken bizi bırakmış. Anne olduğumda anladım. Bana 'Ben senin annenim' dedi. Hayır sen benim annem değilsin cevabını verdim. 'Neden bıraktın?' dedim ve hiçbir açıklama yapmadı. Metin Bey'e de sordum, bizi bildiğiniz halde neden bıraktınız dedim. Metin Bey inkar etse de bir süre biyolojik annemizle görüştü" ifadelerini kullandı.

Metin Akpınar'ın diğer kızı gözyaşları içinde anlattı: Düğünüme bile gelmedi

"ANNEMİZ OLMAYI BECEREMEMİŞ"

Annesine çok kızdığını söyleyen Sevgi Katkıcı, gözyaşlarına tutamayarak, "Anne olamamış. Annemiz olmayı becerememiş. İki aylık bir çocuk sokağa atılır mı? Terk etmedir bu. Ne arayıp ne sormuş. Kardeşimi de tebrik ediyorum. Hep daha çok çaba sarf etti bu süreçte. Metin Akpınar bizi kucaklasa bu olaylar asla yaşanmazdı. Nüfusuna geçmedik. Özdener babamın nüfusundayız. Ben de Nebioğlu olarak kalacağım. Akpınar olarak anılmak istemiyorum. Babalık yapıp kıymet verseydi belki ama Özdener babamın yerini asla tutamaz." sözleriyle yürekleri dağladı.

Metin Akpınar'ın yıllardır kendilerinden haberdar olduğunu söyleyen Katkıcı, düğününe davet etmesine rağmen gelmediğini belirtti.

Etiketler Sevgi Katkıcı Duygu Nebioğlu Metin Akpınar
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü