USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Konyaspor tur atladı mı? Konyaspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme turu rakibi hangi tak

Haber 7 - Türkiye'yi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden Konyaspor, 2. Eleme turunda Belarus'tan BATE Borisov'u eleyerek bir üst tura yükseldi. Peki, temsilcimizin 3. Eleme turundaki rakibi hangi takım oldu? İşte, Konya'nın bir üst turdaki rakibi ve maçlarını oynayacağı tari

Konyaspor tur atladı mı? Konyaspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme turu rakibi hangi tak
28-07-2022 23:24
Google News

Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık futbol sezonunu 3'üncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Konferans Ligi bileti alan Konyaspor, buradaki yolculuğunu sürdürüyor. Turnuvaya 2. Eleme turundan dahil olan temsilcimiz, Belarus ekibi BATE Borisov'u eleyerek bir üst tura yükseldi. Öte yandan, Konya'nın 3. Eleme turundaki muhtemel rakibi 18 Temmuz Pazartesi günü belli olmuştu. Peki, Konyaspor bir üst turda hangi takımla eşleşti ve hangi tarihlerde maçlarını oynayacak?

KONYASPOR HANGİ TAKIMLA EŞLEŞTİ?

İlhan Palut'un idaresindeki Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme turunda Vaduz x FC Koper maçının galibiyle eşleşecek.

Muhammet Demir, Konyaspor

Lihtenştayn ekibi, Slovenya'daki ilk maçta FC Koper'i 1-0'lık skorla geçerek rövanş öncesi avantajı cebine koymuştu. O maçta Vaduz'a galibiyeti getiren golü Türk asıllı Tunahan Çiçek kaydetti.

Vaduz'un bu üstünlüğü koruması halinde Konya, Vaduz'la 3. Eleme maçlarına çıkacak. Eğer FC Koper geriden gelip öne geçerse, bu kez Slovenya'ya gidilecek.

3. ELEME TURU MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Konferans Ligi 3. Eleme turu maçları 4 Ağustos-11 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Deplasman golü kuralı uygulamadan kaldırıldığı için rakibine üstünlük kuran taraf bir üst tura yükselecek.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut

Grup aşaması öncesinde son olarak Play-Off turu düzenlenecek. Bu etabın kurası da 2 Ağustos Salı günü UEFA'nın merkezinde çekilecek. Konferans Ligi Play-Off maçları 18-25 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.