USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Kepez'e emekli ve esnaf kıraathanesi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, sözünü verdiği 107 projeyi gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Antalya Esnaf ve Sanatkârları Odaları (AESOB) işbirliği ile ilçeye ‘emekli ve esnaf kıraathanesi’ kazandırılıyor

Kepez'e emekli ve esnaf kıraathanesi
28-06-2024 19:56
28-06-2024 19:59
ANTALYA
Google News

Kepez’e emekli ve esnaf kıraathanesi müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, sözünü verdiği 107 projeyi gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Antalya Esnaf ve Sanatkârları Odaları (AESOB) işbirliği ile ilçeye ‘emekli ve esnaf kıraathanesi’ kazandırılıyor.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, birlik yönetimi, denetim ile disiplin kurulu üyeleri ve merkezde bulunan esnaf odası başkanlarıyla Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dere ve diğer esnaf temsilcileri, başkanlık toplantı salonundaki kabulde, belediye başkanlığı görevinde başarılar diledikleri Kocagöz’e, yaşadığı hukuki süreçten dolayı da geçmiş olsun temennilerini ilettiler.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; esnaf temsilcileri taleplerini dile getirirken, bu dönemde yapılması planlanan ortak projeler de konuşuldu.

AESOB’UN BAŞKAN KOCAGÖZ’E İNANCI TAM

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Mesut Kocagöz’ün, Kepez Belediye Başkanlığı görevinde başarılı olacağına inandığını belirterek “Mesut Başkanın, Kepez halkına güzel hizmetler yapacağına, ilçedeki esnaf ve sanatkârın yanında olacağına ve onlara sahip çıkacağına inancımız tam. Esnaf ve sanatkârın sorunlarının çözümünde birlikte hareket etmeye, belediyenin her türlü projesine destek vermeye hazırız.” ifadesini kullandı.

ESNAF, BELEDİYE İŞBİRLİĞİNİN İLK MEYVESİ

AESOB ve diğer esnaf odaları olarak Kepez Belediyesi ile işbirliği içerisinde ortak projeler yapacaklarını anımsatan Dere, “Esnaf ve sanatkârlarımızın işlerini geliştirmek ve kalkındırmak amacıyla birlikte çalışmalar yapacağız.

Bu çalışmaların ilki olan ‘emekli ve esnaf kıraathanesi’ projemizi önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz.” açıklamasını yaptı.

Adlıhan Dere, Kepez Belediyesinin, Yükseliş Mahallesi’ndeki Osmanlı Parkı’nda yer alan tesisinin kullanım hakkını, meclis kararı ve işbirliği protokolü ile 5 yıllığına AESOB’a devrettiğini anımsattı.

Başkan Mesut Kocagöz’ün talebiyle bu protokol metnine, Kepez Belediyesi ve AESOB işbirliğiyle ‘Emekli ve Esnaf Kıraathanesi’ projesinin yapılması maddesinin eklendiğini aktaran Dere, “Bu kararın, Kepez Belediye Meclisi’nde onaylanmasından sonra Osmanlı Parkı içerisindeki tesisi, Emekli ve Esnaf Kıraathanesine dönüştüreceğiz.” dedi.

DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE ESNAFIN YANINDA

 Başkan Mesut Kocagöz de, AESOB Başkanı Adlıhan Dere’ye, birlik yönetimine ve esnaf oda başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Esnafın talep ve görüşlerinin kendisi için çok değerli olduğunun altını çizen Başkan Kocagöz, “Kepez Belediye Başkan Yardımcısı iken o dönemki Belediye Başkanımız Erdal Öner’le büyük alışveriş merkezleri karşısında küçük esnafı korumak amacıyla Mısır Çarşısı projesini gerçekleştirmiştik. Bu dönemde de AESOB ile güçlerimizi, olanaklarımızı birleştirip esnafımızın kalkınmasına yönelik projelere imza atacağız.” açıklamasını yaptı.

KOCAGÖZ 107 PROJESİNİ KEPEZ’E KAZANDIRIYOR

Başkan Kocagöz, seçim döneminde açıkladığı 107 projeden bir tanesinin de emekli kıraathanesi olduğunu hatırlatarak, “Bu projemizi, ‘emekli ve esnaf kıraathanesi’ şeklinde revize ettik. Şehrin merkezi bir konumda yer alan Yükseliş Mahallemizdeki, Başkan Yardımcılığı dönemimde ilçemize kazandırdığımız, Osmanlı Parkı içerisindeki atıl tesisi, AESOB ile güzel bir emekli ve esnaf kıraathanesine dönüştürüyoruz. Yasal süreçler tamamlandıktan sonra yakın bir tarihte bu projemizi emeklilerimizle ve esnafımızla buluşturacağız.“ bilgisini paylaştı.

“BİR ÇOCUĞUN KALBİNİ KIRMADIM”

Başkan Mesut Kocagöz, seçim döneminde esnafın şahsına ciddi bir destek verdiğini belirterek, “Esnafımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu seçimi Mesut Kocagöz kazanmadı. Bu seçimi Cumhuriyet Halk Partisi de kazanmadı. Bu seçimi Kepez kazandı. Bu seçimi esnaf kazandı. Bu seçimi emekli kazandı. Bu seçimi yüreğinde sevgi ve merhamet olan insanlar kazandı. Siyasette neyi paylaşamıyoruz ki? Siyaset neden yapılır? İtibar için mi? 35 yıldır yöneticilik yapıyorum. Masanın her tarafında bulundum. Esnaflık, iş adamlığı, üst düzey yöneticilik, bakan danışmanlığı, bürokratlık da yaptım. Şimdi de Belediye Başkanıyım. Bu görevlerimde bir çocuğun bilerek, isteyerek kalbini kırmadım. Bu konuda kendimden eminim. Seçimi de, bu anlayışla kazandığımı düşünüyorum. “ dedi.

Ziyaret plaket sunumu ve günün anısına fotoğraf çekilmesiyle tamamlandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü