USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Başakşehir Breidablik maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi...

Haber 7 - UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerindeki temsilcimiz İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, İzlanda'dan Breidablik'le ikinci maça çıkacak. Hatırlanacağı üzere ilk maç, İzlanda'da; Breidablik'in evinde oynanmıştı. Peki, Başakşehir Breidablik maçı ne zaman, saat kaçta

Başakşehir Breidablik maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Konferans Ligi...
05-08-2022 00:07
Google News

Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde yolculuğunu sürdürüyor. Temsilcimiz İzlanda'dan Breidablik ile ilk maçını deplasmanda oynarken ikinci maçına İstanbul Fatih Terim Stadyumu'nda çıkacak. 17 bin 319 kişi kapasiteli bu mekan, önümüzdeki hafta taraftarına kapılarını açacak. Peki, Başakşehir Breidablik maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, merakla beklenen müsabakanın yayın programı...

BAŞAKŞEHİR BREİDABLİK MAÇI NE ZAMAN?

Temsilcimiz İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile İzlanda ekibi Breidablik arasındaki rövanş maçı 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.45'te oynanacak. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu

HANGİ KANALDA?

Başakşehir Breidablik maçı Türkiye'de TRT Spor kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Serdar Gürler

BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL RAKİPLERİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz İstanbul Başakşehir, Breidablik'i elemesi halinde Lilleström x Royal Antwerp maçının galibi ile eşleşecek. UEFA'nın resmi internet sitesinde yayınlanan tarihlere göre, Play-Off maçları 18-25 Ağustos tarihlerinde oynanacak.