USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Al Sancak 6.bölüm fragmanında nabzı yükseltecek gelişme! Taşlar yerinden oynuyor

Al Sancak 6.bölüm fragmanında oklar Tunus asıllı bir Fransız vatandaşını gösterir. Heyecanın dur durak bilmediği Al Sancak'ta yeni petrol kuyularına göz dikerler. Al Sancak yeni bölüm fragmanında General Sacit Korkmaz, ‘evlatlarımı oradan çıkarsınlar’’ emrini verir.

Al Sancak 6.bölüm fragmanında nabzı yükseltecek gelişme! Taşlar yerinden oynuyor
04-03-2023 09:38
Google News

Al Sancak 6.bölüm fragmanında araştırma süreci tamamlandıktan sonra öne çıkan bir ismin olduğu fark edilir ve ilgili konu masaya yatırılır. Aslı Yüzbaşı eline belgeleri alır ve düzenlenen toplantıda merak edilen o ismi General Sacit Korkmaz’a açıklar.

Ateş Kuşları 6.bölüm fragmanında Nazmiye’den akıllara durgunluk veren itiraf! Meğer…Ateş Kuşları 6.bölüm fragmanında Nazmiye’den akıllara durgunluk veren itiraf! Meğer…

Al Sancak yeni bölüm fragmanında gözler Omar El Hattat isimli Tunus asıllı bir Fransız vatandaşına çevrilir. Heyecan ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği Al Sancak’ta bu hafta izleyenleri sürprizlerle dolu gelişmeler bekliyor.

Yönetmenliğini Günay Günaydın'ın, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın ve senaristliğini Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan'ın üstlendiği Al Sancak 6.bölümüyle 9 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayına girecek.